Focussen voor hulpverleners en psychotherapeuten

Focussen als een manier om stil te staan bij datgene wat op dit moment aandacht vraagt kan een verrijking betekenen voor je werk met cliënten. Voor jou als therapeut is de focussende basishouding een hulp bij het niet-oordelend aanwezig zijn en de rustige begeleiding van je cliënt. Voor je cliënt is het een manier om eigen krachtbronnen aan te spreken en een eigen proces te creëren.

In deze opleiding van 4 dagen leer je zelf focussen  zodat je zelf kan ervaren wat de basisregels van focussen zijn en er mee aan de slag kan in je eigen proces maar staan we ook stil bij wat deze visie en houding kan bijbrengen in je werk met cliënten.

De opleiding gaat door in ‘De Binnentuin’, psychotherapeutisch centrum in Boutersem, op  vrijdag 27/09, 11/10, 25/10 en 08/11/2013, telkens van 10u00 tot 16u00 en wordt gegeven door  Jessica Delooz en Hilde Gerené.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 8.

Kostprijs : 400 euro. Wij zorgen voor thee, koffie, water en een lichte lunch.

Heb je interesse dan  kan je meer info vragen of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek bij Jessica Delooz:  0476/56 68 24 of Hilde Gerené:  0496/26 27 58.

Dr. Jessica Delooz is psychiater-psychotherapeute en focustrainer in opleiding (niveau 4) bij Prof. Mia Leijssen.

Hilde Gerené is cliënt-gerichte psychotherapeute en focustrainer (TFI).

Meer informatie over focussen kan je vinden op www.focussenvlaanderen.be

flyer: Focussen voor psychotherapeuten