Help mijn partner is Burn-Out: Wat nu? Workshop met Chris de Valck op 15 maart 2016

HELP MIJN PARTNER IS BURN-OUT : WAT NU?

Momenteel kampt 10 % van de bevolking met stressklachten die verband houden met de werksituatie en die helaas vaak uitmonden in een burn-out syndroom. De confrontatie met een burn-out syndroom is niet alleen voor de betrokkene zeer ingrijpend , tegelijkertijd kampt ook de partner met vele vragen hieromtrent. Als partner heb je het vaak zien aankomen maar niet kunnen vermijden, geraak je zelf soms ook uit evenwicht, heb je het gevoel er alleen voor te staan tijdens de herstelperiode en tenslotte is er de angst voor herval bij werkhervatting.

Tijdens deze workshop krijg je hieromtrent concrete adviezen en is er ruimte om je angsten en vragen te delen met lotgenoten. We gaan in op op welke wijze je als partner hiermee constructief kan omgaan. Op die manier wordt vermeden dat je zelf in een vicieuze cirkel van stress terechtkomt en leer je hoe je een bijdrage kan leveren aan het herstel van je partner zonder jezelf weg te cijferen .

Door wie ?

Chris de Valck is Gezondheidspsychologe en Dr. in de Psychologische Wetenschappen en heeft een ruime expertise opgebouwd op het vlak van stresscoaching . Na een academische loopbaan richtte ze Worklifebalance op, gericht op het bevorderen van psychosociaal welzijn via coaching, training en advies. www.worklifebalance.be

In de Binnentuin werden in het kader van burn-out preventie reeds meerdere workshops ingericht en positief onthaald .

Voor wie ?

Deze workshop richt zich tot PARTNERS van een persoon met een burn-out syndroom. Indien er behoefte is, kan een tweede workshop ingericht worden voor beide partners samen .

Wanneer?

Dinsdag 15 maart 2016, start om 18u30 –einduur 21u30

Locatie ?

De Binnentuin , Psychotherapeutisch Centrum , Spoorwegstraat 8 , 3370 Boutersem ,www.binnentuinboutersem.be

Kostprijs ?

45 Euro , inclusief drank bij pauze en begeleidende tekst

Inschrijving en verdere informatie :

Vooraf inschrijven is noodzakelijk . Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers .

Interesse ? Stuur een mail naar christel.devalck@skynet.be Een inschrijvingsformulier met concrete informatie wordt je vervolgens toegestuurd . Bij vragen kan je me contacteren op 0486712681, bij voorkeur tussen 17u en 19u .

PARTNERS BURNOUT DEF