Kennismaking met focusing 8 januari 2018 met Didier Van Lierde

Kennismaking met Focusing

Wanneer luisteren we echt naar elkaar en naar onszelf?

Hoe kan dat soort van luisteren ons vooruit helpen?

Gepuurd uit onderzoek naar efficiënte therapie, ontwikkelde E. Gendlin “Focusing”: een ervaringsgerichte cursus gericht op het helpen ontwikkelen en/of verdiepen van deze wijze van luisteren. Ondertussen integreren vele mensen over de hele wereld Focusing in hun leven en werken. Tijdens deze kennismaking proeven we van de theorie en vooral van de praktijk van deze techniek. We oefenen in groep en in de traditionele duo’s. I

edereen is welkom!

Datum: maandag 8 januari 2018

Uur: 19u00 starten we, vanaf 18u30 ben je welkom voor een tasje koffie of thee. Begeleiding: Didier Van Lierde, psycholoog, cliënt-gericht psychotherapeut en focusser. Plaats: Psychotherapeutisch Centrum De Binnentuin Spoorwegstraat 8, 3370 Boutersem Prijs: 8 euro Inschrijven of info? Graag een mailtje naar didier.vanlierde@gmail.com.

Kennismaking met Focusing met Didier Van Lierde