Postgraduaat ‘Rouw en Verliescounselor’ aan PXL Hogeschool

Wat al maanden in ontwikkeling was, werd gisteren goedgekeurd door het directiecomit√©. Het is echter een vreemde periode om er nu mee naar buiten te komen, de coronacrisis zorgt voor een bijklank die niet voorzien was in dit traject, maar toch… Vanaf september 2020 start een nieuw postgraduaat ‘Rouw en Verliescounselor’ aan de PXL Hogeschool (Hasselt) olv Lies Scaut (psychotherapeute en Faculty member at portland institute for loss and transition). Het¬†zal een waardevolle jaaropleiding zijn die helaas meer dan ooit nodig is. Eerstdaags volgt uitgebreide info via de website van de PXL. Lies zal samen werken met een prachtig team van docenten waaronder Maj Dr Erik de Soir, An Hooghe, Jessie Delooz, Uschi Van den Broeck, Leen Carens e.a.