Opnieuw live-sessies in De Binnentuin

Welkom in De Binnentuin.

We bieden graag opnieuw de mogelijkheid voor een sessie in De Binnentuin. Een online- sessie kan zeker een optie blijven om vele redenen. Bespreek het met je psychotherapeut!

Het corona-virus verplicht ons een aantal afspraken te respecteren en te delen met jou als cliënt bij een live-sessie:

• Wij zorgen ervoor dat er max 2 psychotherapeuten in het huis aan t werk zijn en voorzien het startuur van een sessie zodanig dat cliënten niet op hetzelfde tijdstip naar binnen of naar buiten gaan.

• De wachtzaal wordt niet gebruikt. We vragen je om in je auto of buiten te wachten tot de psychotherapeut je zelf komt halen. Die zal de deur openen, naar buiten stappen, jou binnenlaten en de deur zelf opnieuw sluiten. Je kan dan alvast de trap opgaan naar de ruimte van je therapeut. Ook de deur van de therapieruimte wordt enkel door de psychotherapeut geopend en gesloten.

• De psychotherapeut en cliënt houden afstand. Ivm het al dan niet dragen van een mondmasker maak je best zelf afspraken met je psychotherapeut.

• Mogen we je vragen zoveel mogelijk te vermijden het toilet te gebruiken. Indien het niet anders kan is enkel het toilet op de eerste verdieping beschikbaar.

• We kunnen je jammer genoeg geen glas water aanbieden indien nodig. Voorzie daarom zelf een flesje.

• Mogen we je vragen je eigen zakdoekjes te voorzien? Gebruikte zakdoekjes worden onmiddellijk in het daarvoor voorziene vuilbakje gegooid.

• We ontvangen geen cash geld. Er kan betaald worden via QR-code of overschrijving in afspraak met je psychotherapeut.

• We ontvangen enkel cliënten als we zelf gedurende twee weken geen symptomen gehad hebben en vragen ook van jou als cliënt om deze periode te respecteren. Indien jij of een gezinslid ziek bent, vragen we je de afspraak te annuleren of om te zetten in een online sessie. Een nieuwe live-afspraak kan dan pas twee weken later ingepland worden.

Hartelijk dank om samen met ons te zorgen dat we met z’n allen veilig kunnen blijven en het therapeutisch proces zinvol kunnen verderzetten of starten!

Jessie, Didier en Anne
Het team van De Binnentuin