wegens succes: derde editie op 12/10/2021: je leven in 1 herinnering

De Binnentuin organiseert in samenwerking met Jacky van de Goor een online workshop op 12/10/2021 van 14.30 tot 17.00

Je leven in één herinnering – zingeving en ontmoeting

 image001

Stel, er is een hiernamaals.… Daar worden al je herinneringen gewist, op één na. Welke herinnering zou jij kiezen om mee te nemen?

Onderzoeker, leiderschapstrainer en coach Jacky van de Goor verzamelde in de loop van de jaren honderden herinneringen van mensen in antwoord op deze vraag. In haar promotieonderzoek aan het StoryLab van de Universiteit Twente ging zij op zoek naar de diepere betekenis van deze momenten en ontwikkelde zij een methode die je helpt om te ontdekken wat die ene herinnering je leert over jezelf en wat er echt toe doet.

In deze workshop ervaar je zelf de kracht van deze methode. Een workshop waarin je verhalen deelt én ernaar luistert, die je in verbinding brengt met jezelf en met de opgave waar jij voor staat. Ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en verfijnd door jarenlange toepassing in de praktijk.

Doe mee en ervaar zelf!

  • ontdek wat jouw herinnering laat zien over wat zingeving voor jou betekent
  • laat je inspireren door de herinneringen van anderen
  • krijg concreet inzicht in de manier waarop jij zelf meer zin kunt vinden in en geven aan je leven

Praktische zaken

  • Duur van de workshop: 2,5 uur
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Workshop: door Jacky van de Goor via Zoom
  • Je ontvangt de Zoom inlogcodes enkele dagen voor aanvang van de cursus
  • Deelnameprijs 99 euro (btw incl)
  • Inschrijven via overschrijven van het bedrag op rekeningnummer: NL76RABO0123941504 Aan Legende, onder vermelding van ‘workshop 12 oktober’. Stuur na betaling ook even een mailtje naar Jacky om je inschrijving door te geven. jackyvandegoor@legende-advies.nl
  • workshop Jacky van de Goor 3