Praktisch

 

Wij werken enkel op afspraak. Elke therapeut houdt zijn eigen agenda bij en is te bereiken via het telefoonnummer dat verder onder team vermeld wordt. Heb je geen idee wie je het best zou contacteren en wil je graag even overleggen dan kan je steeds contact nemen met Dr. Jessica Delooz, 0476 56 68 24.

stallenWij starten stipt met een sessie. Daarom vragen wij u het uur van de afspraak te respecteren. Indien u een afspraak niet kan nakomen, gelieve ons dan 48 uur op voorhand te verwittigen. Zo niet zal de afspraak aangerekend worden.

Betaling gebeurt cash.

  • Vanaf 01/01/2024 worden onze tarieven aangepast:
  • Individuele Gesprekstherapie kind/jongere/volwassene: 70 euro (1 uur)
  • Relatietherapie en gezinstherapie: 105 euro (1,5 uur)
  • Vanaf 18u en in het weekend rekenen wij 5 euro extra per sessie aan.
  • Dr. Delooz werkt als niet-geconventioneerd Geneesheer Specialist met gedeeltelijke terugbetaling door ziekenfonds

Wegbeschrijving

De Binnentuin is gelegen in de Spoorwegstraat 8 te 3370 Boutersem (Roosbeek). De praktijk is makkelijk bereikbaar. Pas op: er wordt wel eens een vergissing gemaakt want er is een stationsstraat in Vertrijk, Boutersem! 


Grotere kaart weergeven

Met de auto:

De Spoorwegstraat is een zijstraatje van de Leuvensesteenweg (Leuven-Tienen), tegenover Bakkerij Van den Beck. Via de E40 kan u de afrit Boutersem nemen en de wegwijzers Boutersem volgen. Op die manier komt u op de Leuvensesteenweg waar u richting Tienen neemt. Er is voldoende parkeerplaats in de straat.

Met De Lijn:

Op de Leuvensesteenweg vlakbij de Spoorwegstraat is een bushalte “Statiestraat Roosbeek”. Hier stoppen de nummers  380 (leuven-Boutersem-Tienen) en 381( Honsem-Boutersem-Tienen) van De Lijn. U bent dan vlak aan de Spoorwegstraat, zijstraat van de Leuvensesteenweg.

Met De TREIN:

Er is een station van de NMBS te Vertrijk. Daar neemt u de bus nr 380 richting Tienen en stapt u af aan de halte “Statiestraat Roosbeek”. U bent dan vlak aan de Spoorwegstraat, zijstraat van de Leuvensesteenweg.

 

Grotere kaart weergeven