Dr. Jessie Delooz

Dr. Jessica Delooz°1964

In 1994 studeerde ik af als psychiater aan de KULeuven en beëindigde ik tevens de opleiding systeem-psychotherapie aan het communicatiecentrum van de KULeuven.

Sindsdien ben ik werkzaam als psychiater-psychotherapeute in een privépraktijk waar ik vooral werk met volwassenen in individuele therapie.

Ik vind het erg belangrijk om me zo veel mogelijk bij te scholen en volgde verschillende bijkomende opleidingen (trauma, hypnose, focussen,..). Daarnaast hecht ik veel waarde aan zowel individuele supervisie als deel uitmaken van een intervisiegroep. Via deze weg blijf  ik in contact komen met verschillende therapiestromingen die mij steeds weer inspireren en mijn therapeutische kijk verrijken en verbreden. Naast systeempsychotherapeute ben ik ook Focusing-georiënteerd psychotherapeute en Focustrainer (erkend door TIFI). Ik assisteerde een opleiding tot Focusing-geörienteerd psychotherapeut in UK met Astrid Shillings en Greg Madison en ben nog steeds supervisor voor deze opleiding. In Nederland maakte ik deel uit van het trainersteam van de 2-jarige opleiding “Focusing in therapie” samen met Aaffien De Vries en Chris Van de Veire. Hieraan blijf ik verbonden als gastdocent. Begin juni 2016 werd ik geïntroduceerd als Focusing Coördinator-in-opleiding bij het TIFI door Mia Leijssen en Astrid Schillings. Ik ben recent een opleiding Existentiële Psychotherapie gestart en ben mijn opleiding Hypnotherapie aan het afwerken.

Ik geef zelf opleiding traumatherapie, ben supervisor, geef teambegeleiding en opleiding Focussen.

In 2012 heb ik het initiatief genomen om ‘De Binnentuin’ op te richten. Hier geef ik individuele psychotherapie aan volwassenen, supervisie aan collega’s en cursussen focussen.

Ik ben gehuwd met Rik en we hebben samen 3 geweldige kinderen: Marie, Andreas (+) en Lize.

Contact: 0476 56 68 24 of via contactformulier